Jäsenkirje 2/2017                                                     5.6.2017

Hyvää alkanutta kesää kaikille Kirmusjärven suojeluyhdistyksen jäsenet! Kesä tekee tuloaan ja innolla odotamme mukavia kesäisiä säitä rakkaan järvemme äärellä. Nautitaan yhdessä mukavasta kesästä. 

1 Tervetuloa Kirmusjärven suojeluyhdistyksen vuosikokoukseen!

Sääntömääräinen vuosikokous järjestetään lauantaina 5.8.2017 klo 11 Sammatin Sampaalassa. Haluamme uusia ja innokkaita jäseniä kokoukseen sekä mukaan hallitustoimintaan! 

2 Kosteikkohanke

Kosteikkohankkeen hakemus liitteineen on jätetty ja päätös tulee kesäkuussa. Kiitokset kaikille lahjoittaneille jäsenille! Tiedotamme jatkotoimenpiteistä Järvipäivillä.
Hankkeelle voi antaa edelleen tukensa yhdistyksen Länsi-Uudenmaan säästöpankin tilille FI74 4006 0010 030647. 

3 Tapahtumat kesälle 2017
Sammatin järvipäivät

Järvipäivät pidetään lauantaina 5.8.2017 klo 12 Sampaalassa. Järvipäivät ovat osa Sammatti 2017 – Suomi 100 tapahtumia. Järvipäivien teemana on ”Sammatin Järvet 100 vuotta”. Nykyisistä ja tulevista mahdollisuuksista on lupautunut kertomaan mm. jääkarusellimies Janne Käpylehto teemalla ”Aurinkosähköä ja jääkaruselleja”.

Lisätietoa ohjelmasta tullaan täydentämään: www.kirmusjarvi.fi ja www.facebook.com/kirmusjarvi

Toripäivä ja Kirmusjärven kiertotapahtuma

Lauantaina 10.6 järjestetään perinteinen toripäivä 9-13 ja tämän lisäksi Järven kiertotapahtuma liittyen juhlavuoden tapahtumiin. Lisätietoa: www.sammatti2017.fi 

Yhdistyksemme päivystää sekä torilla että Uimarannantien tolpalla. Järveä voi kiertää oman aikataulun mukaan.

4  Facebook ja kotisivut

Yhdistyksellä on oma facebook-sivu. Sivuilla tapahtumia ja muuta tarpeelliseksi koettua. Tykkää ja jaa kutsua muille kirmusjärveläisille sekä ilmoittaudu osallistujaksi tapahtumiin. Osoite on: www.facebook.com/kirmusjarvi
Kotisivumme löytyvät edelleen www.kirmusjarvi.fi ja sinne tuomme tietoa tulevista tapahtumista ja sivuston kautta pystyt päivittämään omia tietojasi (lisätietoa kirjeen lopussa). 

5 Kalastusasioita

Kirmusjärven kalahoitoyhtymä tarjoaa järven kesäasukkaiden käyttöön täksikin kesäksi lainaksi Weke katiskoja. Toivomme mahdollisimman monen lainaavan katiskoja ja kalastavan Kirmusessa vaikkapa vain hoitokalastuksellisista syistä. Hoitokalastuksen saaliin voi hyödyntää ruuanlaitossa tai haudata maahan. Lisätietoja: Hannu Niemi, Leikkiläntie 341, 09220 Sammatti, 050 – 3017518. 

Tiedoksi Kirmusjärven kalayhteisöjen kokouksista:

  1. Kalamerkkien myynti jatkuu Tuuheikossa
  2. Syksyllä 2017 nuotataan ELYn tukemana
  3. Syksyn 2017 istutuksissa on päädytty mateeseen ja kuhaan
  4. Leikkilän kalastuskunnalle päätettiin hankkia lisää Weke katiskoja lainattavaksi.
  5. Saalistietoja pyydetään keräämään ja toimittamaan kalahoitoyhtymän käyttöön. Lomakkeet Tuuheikosta kalamerkkien myynnin yhteydessä. 

6 Vesikasvillisuuksien poisto rannoista

Vesikasvillisuuden poistoa voi tilata myös tänä kesänä. Vesikasvin niittäjä tulee juhannuksen jälkeen. Hinta 100€/tunti+alv 24%. Varaukset Kalle Harjuranta, puh. 0400-862586. 

7 Päivitä yhteystietosi nopeasti kotisivuilla

Jäsentietojen tarkistus ja sähköpostiosoite jäsenpostia varten.

Pyydämme ystävällisesti, että jäsenet päivittävät yhteystiedot kotisivujen palautelomakkeen kautta linkissä: http://www.kirmusjarvi.com/fi/Palaute/

Ole ystävällinen ja anna nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 

Tällä tavalla toivomme jäsenkirjeiden ja muiden tiedotteiden saavuttavan jäsenet nopeammin ja helpommin. Osoitetietoja emme luovuta ulkopuoliseen käyttöön. 

Mukavaa alkanutta kesää 2017 toivottaa 

Kirmusjärven suojeluyhdistyksen hallitus